JagtOm jagten på Holstenshuus

Jagten på Holstenshuus har været værnet om i generationer. Det store stendige nord for parken og udsigtshøjene i skoven er rester af en stort anlagt dyrehave med sikavildt, vildtsvin m.m. der bestod indtil 1930.

I dag er jagtretten lejet ud til flere konsortier, der hver i sær i samråd med godset plejer og passer revirene og vildtbestanden.

Alle jagtlejekontrakter er 5 årige og vi lægger vægt på et langvarigt samarbejde til gavn for både naturen, jægerne og godset.


Jagtdage

Der afholdes jagt i de forskellige skove på forskellige tidspunkter. Når der er jagt i et område, vil der være sat skilte op der, hvor skovvejene fører ind i skoven. Ved selskabsjagter er adgangen til skoven lukket. Men der kan være mulighed for at gå en tur alligevel - på eget ansvar. Vi anbefaler derfor, at man vælger at gå tur i en af de andre skove, hvor der ikke er jagt den dag. Tryk HER for at få vist et kort med planlagte jagter i de enkelte skove.  


Revirer

Revirernes størrelse svinger fra 50 ha til ca. 200 ha. Ledige revirer annonceres på jagtformidling.dk. Det er også muligt at blive skrevet op til et revir ved henvendelse til godskontoret.